Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (8.70 secunde)
Mor regi si sarmani inecati in alcool Iubiri efemere se joaca pe scene, E lumea un teatru, murim intr-un rol E noapte-n oras si totusi devreme.
Tulburarea vestii ca, pentru distinsul nostru dascal, istoria clipei a devenit eternitate, data mie, tarziu in seara, de o colega intru bucuria de a fi avut un asemenea mentor, se mai stinge doar la gandul ca astfel de profesori, intai si intai de toate oameni, nu mor niciodata.
eu as putea sa mor nedorind alta nimic decat linistea ta; oricat de adanca ar fi durerea pentru pierdere, mor neademenit de dulci iluzii.
Magda Marincovici) Anual, in tara noastra sunt raportate 1.686 cazuri noi de cancer ovarian si 981 de romance mor din cauza acestei boli.
Aproape 60 de milioane de oameni mor anual din cauza cancerului (OMS, 2008). Jumatate dintre decese implica persoane care inca nu au implinit varsta de 60 de ani.
La nivel global, anual, 7 milioane de persoane mor inainte de vreme din cauza poluarii aerului Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 7 milioane de persoane au murit prematur in anul 2012 din cauza expunerii la poluarea aerului.
MAGDA MARINCOVICI) Anual, in lume, 6 milioane de persoane mor din cauza tabagismului Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda cresterea taxelor la produsele de tutun pentru a descuraja tababismul si a reduce riscul ca noi consumatori sa devina dependenti de acest viciu.
Conform ultimelor studii medicale ("Global Burden of Diseases, Injuries, and Risk Factors Study" realizat de Institute for Health Metrics and Evaluation de la Universitatea din Washington), peste 42.000 de romani mor in fiecare an din cauza bolilor provocate de fumat:
Concret, rezultatele studiului arata ca 51% dintre femei mor ca urmare a unei boli cardiovasculare comparativ cu 42% in cazul barbatilor.
Aproximativ 18.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare produse de consumul de sare mai mare decat limita zilnica de 2 g recomandata de OMS, potrivit unei analize a populatiilor din 187 de tari, publicata in New England Journal of Medicine.
Femeile fumatoare mor in medie cu sapte ani mai devreme, unele chiar mai repede, altele mai tarziu ", a declarat initiatorul studiului, Rudolf Kaaks, pentru Die Welt.
- 238.719 femei sunt diagnisticate anual in lume (globocan.iarc.fr) - 151.917 femei mor in lume in fiecare an din cauza cancerului ovarian (globocan.iarc.fr) - rata de supravietuire la 5 ani este de 45%;
Magda Marincovici Intr-o tara ca Romania unde zilnic mor 70 de oameni din cauza bolilor provocate de fumat, amanarea legii care interzice fumatul este intr-adevar o incercare de joaca criminala cu viata romanilor.
Cand am facut primul credit sa iau un teren, sa fac o casa unde sa muncesc pentru a prospera ca parte din tine si unde sa mor pentru a ma intoarce in pamantul tau. ... Stii tu ca era sa mor intr-un accident?
42.000 de romani mor din cauza tutunului! ... Anual, 42.000 de romani mor din cauza fumatului. Aceasta inseamna 115 de decese in fiecare zi;
Astfel, procentul celor care mor de pe urma cancerului de pancreas, chiar si dupa ce se urmeaza variante de tratament si se intervine chirurgical, ramane mai mult decat alarmant: ... Mai exact, cea mai mare parte mor in maximum o jumatate de an de la depistarea bolii.
Anual, 10.000 de romani mor din cauza acestei afectiuni. Astfel, suntem a patra tara din lume in ceea ce priveste mortalitatea din cauza cirozei hepatice, dupa Egipt, SUA si Mexic, avertizeaza prof.
Am 54 de ani si statul roman, prin legile lui absurde si abuzive, ma condamna la moarte, cand pentru suma de doar 9.000 de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastra cumpara doar pixuri, eu sunt lasata sa mor, scria jurnalista.
700 dintre alegatorii lui mor zilnic. ... 2,6 milioane mor anual. PSD chiar daca Geoana nu ar face tampenii si chiar daca n-ar avea adversari, pierde, biologic, procentele respective pe fiecare an.
Asa ca, intr-o societate atat de avansata si europenizata ca a noastra, cel putin teoretic, copiii mor cu zile din lipsa de bani si de informatie. ... Deci, in UE, Romania, Galati 2008 - copiii mor inca din cauza lipsei de informatie si a saraciei.
google-analytics.com